FIRST BLOG
FOLLOW OKAY! :)

Thursday, December 2, 2010

Coming Up

hey korang, first saya nak ucap terima kasih sebab sudi meluangkan masa membaca blog saya yang tak seberapa ni, hehe dah tinggal lagi sebulan saje cuti ni, haha hrmmm kene reset balik ni time tidur :) barang-barang sekolah belum beli lagi, korang dah beli ke? hee

memandangkan sekarang ibu dah kerja pejabat, cuti tahun ni kena lah di rancang dari awal. cuti tahun ni kami sekeluarga pergi ke KUALA LUMPUR, hehe kalau boleh seminggu kat sana nak jalan puas-puas dekat KL, haha

tomorrow ibu, angah and along balik. so kenalah kemas rumah ni. along and angah baru balik dari Perak dari rumah kawan along. aku kenalah siapkan semua kerja rumah supaya saya tak kena marah dengan diorang, lets check :)

Basuh Baju
Sapu Sampah
Kemas Dapur
Kemas Bilik
Mandikan Kucing

okay itu kerja aku untuk esok. yeah semoga aku tak online memanjang sampai lupa nak kemas rumah.. hehe. now aku sudah main balik game game yang dah tertunggak masa PMR yang lepas kan, now aku akan cuba dapat kan level yang tertinggi dalam game baking life, hehe

okay, tadi bapak tengok cerita dia kan. now turn saya pula nak tengok tv. hehe bye, comments okay hee :)

2 comments:

  1. antar kucing kt rumah sy , sy mndikan :P

    ReplyDelete
  2. haha, kene bayar tak? haha :D
    kalau free on je :)

    ReplyDelete